09 November 2011

Errrmmmmm!!!!

Aigooooo udah lama rasanya tak update blog nie.... dah bersawang rasanya hehehehehe.... tak kisah ler walaupun takde yg menjenguk atau melawat blog mak nie.... diam tak diam dah hampir 7 bulan lebih anak ku yg tercinta Muhammad Azfar Zaim meninggal kan aku dan suami ku.... tapi rasanya baru saja dia pergi meninggalkan kan kami sekeluarga.... anak ku aiman kekadang tu bertanya juga d mana abang nya... ialah walaupun zaim tak seperi kanak2 yg lain... tak pernah bermain dgn aiman... tp perhubungan adik dan abang .... soalan yg kerap aiman tanyakan ....mama... "ASAL ALONG LAMA SANGAT TIDO NIE... BILA ALONG NAK BALIK RUMAH"... walaupong dah berkali2 beritahu kat aiman yg abang nya takkan balik sampai bila2... dia akan faham untuk seketika...  entahlah sampai bila soalan itu akan keluar dr mulut aiman...

Ooooo lupa plak nak bagitau nie.. usu aiman dah dapat baby girl...hehehehehe..bestkan huhuhuhuhu... bukan aje usu aiman tp sorang lagi adik suami aku yg tinggal kat kota samarahan.... isterinya onie dah selamat bersalin baby boy anak yg ke-empat...aiiishhhhh!!!!! jelous... jelous.. jelous... huhuhuhuhu.... aku nie tah bila ler lagi nak mengandung2... lum ada rezeki lagi uuuwaaaaaaaa.... tapi takpe alhamdulillah aku merasa juga melahirkan dua orang baby boy yg hensem dan debab... aigooooooo!!!!... cuma skrg nie tinggal sorang aje lagi... tu yg rasa sunyi sikit... bukan apa kesian kat aiman... asyik tanya bila mama nak ada baby nie.... kita leh jaga...elehhhh konon leh jaga... skrg nie bila minta tulun sikit...apa ko kata kat mama dik...." alah mama nie leceh arrr" aaaiishhhhh!!!!!! anak2 zaman skrg nie... dah pandai menjawabbb....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...